HOME FOLLOW LOVE DESIGN FB TWITTER INSTA

Terlalu Istimewa

Salam alaik, guys. Sihat? Hihi. Setelah berbulan menghilang akhirnya tora budak sengal ni datang lagi haha. Been busy dengan assignment and what not. Test lah presentation lah final project lah. Hm. Sabar banyak sikit ya emi. So far, best lah duduk palam. Alhamdulillah (like seriously best gila *senyum penuh makna cehh k k gerak luh pape roger*)
Seperti yang anda semua sedia maklum, aku ni slow bab bab meniti arus lagu lagu melayu yang best ni. Titiber malam ni terjumpa this one song entitled Terlalu Istimewa // Rudy Nastia. OST cerita Teman Lelaki Upahan. Memang aku tak tahu la lagu ni kekdahnya, aku tak layan pun drama-drama ni -.- Tapi serius lagu ni best 

Terlalu Istimewa / Rudy Nastia 

Jika pernah
Suara hatimu memanggil aku
Pasti ada
Suara hatiku kan memujukmu

Kerna kau nyawaku
Kerna kau hidupku
Biar hanya hatiku yang mengerti

Kerna ku masih ada kamu
Kerna ku yakin ada kamu
Kerna ku percaya rasa ini
Cinta yang terlalu istimewa

Pernah jika
Cinta itu tak selamanya mudah
Kan ku jaga
Segala yang ada di antara kita

Kerna kau nyawaku
Kerna kau hidupku
Biar hanya hatiku yang mengerti betapa

Kerna ku masih ada kamu
Kerna ku yakin ada kamu
Kerna ku percaya rasa ini cinta

Meskipun ku harus menjunjung
Penantian yang tiada hujung
Ku tetap percaya rasa ini
Cinta yang terlalu istimewa

Kerna ku masih ada kamu
Kerna ku yakin ada kamu
Kerna ku percaya rasa ini cinta

Meskipun ku harus menjunjung
Penantian yang tiada hujung
Ku tetap percaya rasa ini
Cinta yang terlalu istimewa
Memang kebiasaannya aku prefer lirik daripada melody untuk decide whether it's a good song or not. Makna dia tu yang penting. Gittewww. K lah gotta go. Pape roger kay haha 

Nak tukar template blog tapi belum sempat T_T

Tempahan Sticker Tiniey Cookies

Salam alaik, guys. Kepada penduduk penduduk bumi area Kuantan, sesiapa nak tempah kuih raya nanti boleh contact makcik Tiniey Cookies ni. Kalau nak order cake or roti pun boleh ^^ Friendly note: Color may be slightly varies due to format and lighting.  Quantity requested: 1000pcs. Freegift: Banting 2x3 ft :) 
Format: RGB
Format: CMYK
Format: RGB
Format: CMYK
💖

Untuk sebarang tempahan, boleh whatsapp 017-4171427. Nombor baru ya. Jangan duk whatsapp nombor lama 014 tu, sampai tahun doploh doploh pun tak reply. Heheh. Design only boleh. Design and print pun boleh. Design: Kad kahwin, banting, banner, backdrop, sticker, business card, postcard, bookmark etc 
 Design postcard, bookmark, business card etc. [Click Here] 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...